ELECTRONICE

ELECTRONICE

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Filtre active

Futura Auto

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Futura Auto este o mașina de tăiat chei electronică, ușor de utilizat cu tabletă integrată, dezvoltată pentru duplicarea tuturor tipurilor de chei auto. De asemenea, poate tăia cheile pentru motociclete, microcar, autoutilitare și camioane și cele mai multe chei complementare utilizate pentru încuietori, capac pentru benzină, cutii pentru mănuși și rafturi pentru acoperiș.

Futura PRO

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Futura Pro este o mașină unică de tăiere electronică  care combină două stații de tăiere într-un singur dispozitiv ușor de utilizat. Ideal pentru lăcătușii de chei fără experiență, datorită procedurilor ghidate de software, această mașină ușoară și compactă este perfectă și pentru lăcătuși profesioniști care oferă un serviciu mobil. Acum, chiar mai repede decât înainte, Futura Pro se remarcă pentru calitatea tăierilor sale și accesul la cea mai largă bază de date cu chei disponibilă pe piață prin intermediul tabletei integrate.

Futura Pro Engraving

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Futura Pro Engraving este mașina unică de tăiere electronică a cheilor care combină două bacuri de tăiere și funcția de gravare într-un singur dispozitiv ușor de utilizat. Ideal pentru tăietorii de chei fără experiență, datorită procedurilor ghidate de software accesibile prin tableta integrată, această mașină ușoară și portabilă este perfectă și pentru lăcătușii profesioniști care oferă un serviciu mobil. Bacul special, adaptorul și freza pentru gravură vă permit să personalizați chei, medalii mici și plăci cu incizii de calitate.

Futura Pro Unlimited

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Futura Pro Unlimited  - o mașina electronică pentru duplicarea tuturor tipurilor de chei rezidențiale plane și amprentă, plus o gamă largă de chei pentru vehicule plane și laser.

IDEA

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Mașină electronică de tăiere a cheilor pentru cheile fluture, chei pompă și cadorine. Idea efectuează automat o gamă largă de operații, asigurând precizie în sute de milimetri și viteză pentru ciclul de tăiere a oricărui tip de cheie.

Poker Pro

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Poker Pro este mașina de tăiat cheie complet automată pentru duplicarea cheilor rezidențiale plane și auto plane, cât și chei cruciforme cu profil „x”. Ușor de utilizat, Poker Pro este echipat cu un cititor optic, care garantează rezultate precise de tăiere și un sistem care controlează automat mișcările motorului pentru a optimiza utilizarea frezei. Mașina prezintă un design compact și vă permite să mențineți stația de lucru curată datorită scutului de protecție care alunecă înapoi în interiorul mașinii.

Triax Pro

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Proiectat pentru lăcătuși cu experiență și centre de copiat chei profesionale, Triax Pro combină performanțe fiabile, utilizare fără efort și este fabricat exclusiv din componente selectate. Aparatul poate funcționa atât în regim de sine stătător, fie cu o conexiune la PC care vă permite să accesați cea mai mare bază de date cheie disponibilă pe piață prin intermediul unui software ușor de utilizat.

Unocode Pro

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Proiectat pentru lăcătușii cu experiență, Unocode Pro îmbină performanțele deosebite, ușurința de utilizare și componente de înaltă calitate. Aparatul poate funcționa atât în regim de sine stătător, fie cu o conexiune la PC care vă permite să accesați cea mai mare bază de date cheie disponibilă pe piață prin intermediul unui software ușor de utilizat.