REDUCERI

REDUCERI

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Filtre active

Bravo Professional II

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Mașinile de tăiat chei din gama Bravo este rezultatul cercetarii companiei Silca, acest aparat s-a dezvoltat în peste patruzeci de ani de conducere a industriei și este un pariu sigur pentru lăcătușul care caută o mașină mecanică durabilă, fiabilă și practică.

Matrix Pro S

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Mașina mecanică pentru tăierea de înaltă calitate a cheilor amprentă, laser și tubulare.

Matrix Pro S este o mașina de tăiat chei mecanică de calitate.

Mașina dispune de: bac fix cu patru poziții pentru acomodarea diferitelor tipuri de chei (4 adancimi de prindere), sistem de calibrare electromecanic, schimbare rapidă a frezelor, lumini led cu senzori de proximitate, manete de aluminiu și butoane cu acoperire hipoalergenică.

RW4PLUS + M-BOX

Pretul este informativ, el se va calcula la cursul euro (BTRL) din data achizitiei aparatului.

Cereti oferta telefonic sau prin email.

RW4 Plus este dispozitivul de clonare, citire și copiere a unei game largi de transpondere.

Functioneaza fără alt dispozitiv, nu necesita conectiune pc pentru clonare sau citire.

SMART PRO

Cereti oferta telefonic sau prin email.

UTP GRATUIT 1 LUNA + ACTIVARE GRATUITA.

SMART PRO este un programator OBD de ultimă generație, care lucrează cu majoritatea mărcilor și modelelor de vehicule din întreaga lume.

Pentru programarea cu ușurință a cheilor cu transponder, cheilor de proximitate, telecomenzilor și pentru citirea codurilor PIN pentru numeroși producători auto. Dispune de o interfață intuitivă pentru utilizator cu ecran tactil și încorporează întreaga bază de date Advanced Diagnostics Info Quest cu peste 5000 de modele de vehicule. Este o soluție flexibilă, integrală, oferind utilizatorului o combinație de opțiuni de achiziție software.

Omnia Max

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Performanța de înaltă calitate face din Omnia Max cea mai bună soluție pentru toți cei care doresc să copieze aceste tipuri de chei. Majoritatea cheilor pot fi tăiate cu echipamente standard și chiar o gamă mare de chei pot fi duplicate datorită accesoriilor opționale.

Futura Auto

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Futura Auto este o mașina de tăiat chei electronică, ușor de utilizat cu tabletă integrată, dezvoltată pentru duplicarea tuturor tipurilor de chei auto. De asemenea, poate tăia cheile pentru motociclete, microcar, autoutilitare și camioane și cele mai multe chei complementare utilizate pentru încuietori, capac pentru benzină, cutii pentru mănuși și rafturi pentru acoperiș.

Futura PRO

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Futura Pro este o mașină unică de tăiere electronică  care combină două stații de tăiere într-un singur dispozitiv ușor de utilizat. Ideal pentru lăcătușii de chei fără experiență, datorită procedurilor ghidate de software, această mașină ușoară și compactă este perfectă și pentru lăcătuși profesioniști care oferă un serviciu mobil. Acum, chiar mai repede decât înainte, Futura Pro se remarcă pentru calitatea tăierilor sale și accesul la cea mai largă bază de date cu chei disponibilă pe piață prin intermediul tabletei integrate.

Futura Pro Automotive Kit

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Kitul Futura Pro Automotive - o mașina electronică pentru duplicarea tuturor tipurilor de chei rezidențiale plane și amprentă, plus o gamă largă de chei pentru vehicule plane și laser.