Futura Auto

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Futura Auto este o mașina de tăiat chei electronică, ușor de utilizat cu tabletă integrată, dezvoltată pentru duplicarea tuturor tipurilor de chei auto. De asemenea, poate tăia cheile pentru motociclete, microcar, autoutilitare și camioane și cele mai multe chei complementare utilizate pentru încuietori, capac pentru benzină, cutii pentru mănuși și rafturi pentru acoperiș.

Conceput pentru tăietorii de chei care doresc să intre în afacerea cu chei auto, datorită software-ului ușor de utilizat, care te ghidează pas cu pas prin toate operațiunile de tăiere și decodare a cheilor, este perfect și pentru lăcătușii care oferă servicii mobile. Futura Auto prezintă același design unic, compact și practic ca și cel mai vândut din gama Futura.

Caracteristici

Stație de tăiere optimizată pentru toate tipurile de chei auto: Stația de tăiere chei Futura Auto este optimizată pentru montarea clemei 01RA, dedicată tăierii cheilor laser, și clema 01VA, pentru tăierea cheilor auto plane. Îmbinarea specială facilitează instalarea clemelor opționale 03R și 02R.

Proceduri de tăiere ghidate de software: Futura Auto este controlat de o tabletă cu ecran tactil de 10 ”care vă ghidează pas cu pas pe întregul proces de duplicare a cheilor. Software-ul îți spune ce referință Silca ar trebui să folosești cu o simplă cercetare după marcă, model și anul vehiculului și indică în ce parte a clemei ar trebui să pui cheia sau ce fălci ar trebui să instalezi. Tableta integrează toate funcțiile și datele software Silca de care are nevoie un specialist.

Cicluri de tăiere optimizate: software-ul indică ce freză din cele furnizate ar trebui să utilizați pentru a optimiza ciclul de tăiere al unei chei laser. Acest lucru vă permite să maximizați calitatea tăieturilor și să minimizați uzura frezei.

Duplicarea cheilor plate rupte: Dacă trebuie să dublați o cheie plană rupată, lama ruptă poate fi ușor fixată de-a lungul canelurii pentru a fi decodată.

Controlul imediat al procesului: luminile LED care se schimbă în culori vă ajută să vedeți imediat starea procesului.

Conectivitate excelentă cu 2 porturi USB: Futura Auto este echipat cu 2 porturi USB în spate: unul pentru încărcătorul bateriei tabletei și unul pentru conexiunea de conectare, astfel încât mașina și tableta să rămână mereu conectate și funcționale. Al doilea port USB poate fi utilizat pentru a conecta unitatea flash USB furnizată pentru a importa tabele de coduri sau actualizări ale software-ului mașinii.

Soluție de economisire a spațiului și portabil: Futura Auto este compact, ușor și ușor de transportat. Dispunând de un scut de siguranță care alunecă în corpul mașinii și de o prindere ergonomică, este perfect pentru magazine mici și autoutilitare.

Funcțional și elegant: Futura Auto are un aspect calitativ și distinctiv și a fost conceput pentru a vă face munca mai confortabilă și practică, datorită zonei largi de accesorii din partea superioară a mașinii, a suportului pentru freze integrat și a tavii mobile de mai jos zona de lucru.

Ușor de actualizat: Procedurile pentru actualizarea mașinii (prin Wi-Fi, prin web folosind Silca Remote Service, folosind o unitate flash USB și via Ethernet) sunt ghidate complet de software.

Funcții software

Căutare rapidă chei: Găsirea cheii corecte pentru utilizare este rapidă și ușoară cu funcția de căutare a cheilor simplificate. Trebuie doar să introduceți marca, modelul și anul pentru a vedea referința și să începeți decodarea.

Poziția integrată a carligelor cu chei din magazin: Această funcție vă permite să importați un fișier cu lista pozițiilor cârligului asociate cheilor Silca prezente în magazinul sau depozitul dvs. Cheile salvate sunt evidențiate în verde.

Previzualizarea tăierii cheilor: previzualizarea vă permite să verificați și să corectați tăierea unei chei uzate. Funcția „Tăieri parțiale” Dacă lipsește o parte a lamei, software-ul arată toată combinația posibilă pentru a identifica tăierile corecte de cheie.

Compatibil cu InstaCode: Puteți căuta cardul Silca corespunzător unuia InstaCode direct de pe tabletă.

Date tehnice

Alimentare: Mașină: 24V d.c.- 5,5 Amp. - 130W - Pachet de putere: 90 / 264V a.c. - 50 / 60Hz - 220W MEANWELL GS220A24-R7B

Motor taiere: 24V d.c.

Freze: 12L, din oțel de mare viteză (tăieri chei plane) - 01LW, 02LW și 06LW, din metal dur, acoperite (tăieri laser)

Viteza maximă: 12100 rpm

Mișcări: pe 3 axe (cu perii speciale) acționate de motoare cu pas cu pas (pe ghidaje cu role rectificate)

Cleme: clema 01VA, detașabilă, cu 4 laturi universale (tăieri plane) - clema 01RA, detașabilă, cu fălcile interschimbabile 106 și 107 (tăieri laser)

Execută: axa X: 30 mm, axa Y: 50 mm, axa Z: 27 mm

Dimensiuni: lățime: 318 mm, adâncime: 413 mm, înălțime cu tabletă și suport: 522 mm (fără tabletă și suport: 340 mm)

Greutate: 20 Kg

Funcționalitate

 • Dezvoltat special pentru afaceri auto
 • Taie toate tipurile de chei ale vehiculului
 • Clemă pe patru fețe cu sistem rotativ brevetat
 • Cicluri de tăiere optimizate
 • Decodare prin contact electric
 • Cleme interschimbabile
 • Clemă pentru chei plane
 • Clema pentru cheile laser
 • Suport pentru tablete brevetat
 • Proceduri de duplicare ghidate de software
 • Accesorii opționale disponibile pentru Cheile Tibbe® (Ford / Jaguar)  și Simplex® ( SX- Citroen/Peugeot)
 • Software-ul Futura Auto
 • Funcție de căutare rapidă  cheie
 • Funcția „Partial Cuts” pentru a identifica tăieturile corecte pe cheie
 • Previzualizare pentru tăierile de chei
 • Compatibil cu InstaCode
 • Poziția cârligelor cu chei din magazin integrat
 • Ușor de actualizat

Aplicații

Mașină pentru cheile automobilelor.

* Taie cu accesorii opționale dedicate.

Videoclipuri de prezentare și utilizare :


D8A3235ZB

Fisa tehnica

Destinat pentru cheile de tip:
Auto Plane
Destinat pentru cheile de tip:
Auto Laser
Destinat pentru cheile de tip:
Speciale
Destinat pentru cheile de tip:
Ford
Destinat pentru cheile de tip:
Jaguar

Referinte specifice

Descarcari

Futura Auto EN

Descarcari (620.08KB)