SMART PRO

Cereti oferta telefonic sau prin email.

UTP GRATUIT 1 LUNA + ACTIVARE GRATUITA.

SMART PRO este un programator OBD de ultimă generație, care lucrează cu majoritatea mărcilor și modelelor de vehicule din întreaga lume.

Pentru programarea cu ușurință a cheilor cu transponder, cheilor de proximitate, telecomenzilor și pentru citirea codurilor PIN pentru numeroși producători auto. Dispune de o interfață intuitivă pentru utilizator cu ecran tactil și încorporează întreaga bază de date Advanced Diagnostics Info Quest cu peste 5000 de modele de vehicule. Este o soluție flexibilă, integrală, oferind utilizatorului o combinație de opțiuni de achiziție software.

Caracteristici

 

Interfață software ușor de utilizat: Smart Pro oferă un ecran tactil color de 10 inci care ghidează utilizatorul printr-o secvență pas cu pas simplă pentru toate funcțiile și procedurile de programare chei. Interfața grafică a utilizatorului este intuitivă și software-ul este disponibil în mai multe limbi. Pictogramele sunt ușor de citit indică clar dacă dispozitivul comunică cu succes cu vehiculul sau nu.

Toate informațiile la un loc: Smart Pro include AD Info Quest, o bază de date actualizată constant, care conține peste 5000 de detalii despre modelul vehiculului, caracteristici, poze, localizarea mufei OBD, etc.

Funcționalitate extinsă: Smart Pro programeaza transponder, chei de proximitate, chei slot,  telecomenzi și citește codurile PIN pentru numeroși producători. Alte funcții includ identificarea ECU, citirea E-OBD și ștergerea codurilor de eroare (în funcție de producător) și arhiva vehiculelor programate anterior.

Port extern pentru potențial sporit: Smart Pro are un port de expansiune și un slot pentru Smart Aerial, astfel încât utilizatorul să poată citi, preseta și pre-programa fără a avea nevoie de alte dispozitive. Sistemul de securitate avansat și integrat înseamnă că nu sunt necesare alte dongle-uri sau carduri inteligente.

Hibrid de înaltă performanță: Smart Pro este o soluție hibridă all-in-one, care oferă flexibilitate pentru a alege din combinația de opțiuni de cumpărare. Puteți opta pentru jetoane de plată (Tokens) , diverse pachete UTP (Plan nelimitat de token) sau puteți cumpăra pur și simplu modulele software pe care le utilizați cel mai mult. De asemenea, puteți schimba de la un sistem la altul în funcție de evoluția afacerii dvs.

Compatibil cu gama de automobile Silca: Smart Pro a fost proiectat pentru a fi actualizabil în timp și este complet compatibil cu întreaga gamă de transpondere Silca, chei de vehicule și telecomenzi, inclusiv cele keyless, cheile de proximitate și sloturi, cele cu loc de cip cu aspect A-like, etc.

Materiale de calitate: Smart Pro este livrat într-o geanta de transport dură cu sloturi în formă de cauciuc pentru a pune toate instrumentele necesare programării cheilor și telecomenzilor. Ecranul este realizat din gorilla glass, un material rezistent și de lungă durată.

Ușor de alimentat: Alimentarea este furnizată prin portul OBD sau cablul de alimentare (220 v) are si o baterie internă care oferă două ore de utilizare autonomă, puteti sa il porniti in drum spre masina.

Proceduri rapide de programare: Procesorul puternic quad-core, noua arhitectură hardware și software sunt concepute pentru a vă economisi timp. Prin integrarea funcțiilor de programare a cheilor și de citire a PIN-urilor, pentru majoritatea masinilor se face intr-un singur pas, procesul de programare este semnificativ mai rapid.

Complet adaptat și gata de operare: Smart Pro este livrat într-o carcasă de transport, împreună cu toate cablurile și conectorii necesari pentru a începe să funcționeze imediat. Carcasa include: dispozitiv Smart Pro (AD2000), cablu de alimentare (ADC2009), cablu OBD (ADC2000), unitate de alimentare AC / DC (ADC2006), cablu USB (ADC2004), convertor de 50 la 25 de sensuri (ADC2001), pin economizor (ADC2002), manual de operare pentru unitate flash USB, ghid de pornire rapidă tipărit. Husa include spații pentru programatorul optional* Smart Aerial și Smart Remote.

Soluție garantată: Smart Pro are o garanție de 2 ani.

 

 

Funcționalitate

 

Toate informațiile la un loc datorită bazei de date IQ integrate: Toate informațiile necesare pentru programarea unei chei sunt colectate într-un singur loc, mereu actualizate și disponibile imediat. Smart Pro include Advanced Diagnostics Info Quest, o bază de date actualizată constant, care conține peste 5000 de detalii despre modelul vehiculului, cu informații precum locația portului OBD a vehiculului, fotografii, coduri VIN și motor, sfaturi de programare, referinta chei și transpondere compatibile.

Selectați producătorul: puteți selecta vehiculul de interes accesând o pagină condusă de pictograme cu logo-urile producătorilor sau o grilă, ordonată alfabetic, cu evidențierea ultimelor module software. Vehiculele pot fi filtrate în funcție de regiune pentru un acces ușor la modelele cele mai relevante pentru piața dvs. Căutarea poate fi apoi efectuată după vehicul (model, an) sau prin sistem (imobilizator – by system).

Informații despre vehicul: O grilă simplă oferă toate informațiile pentru a identifica vehiculul pe care doriți să îl programați, inclusiv numărul VIN, tipul transponderului, sistemul de imobilizare, transponderul Silca și referința pentru cheie.

Fotografii: Software-ul include o serie de fotografii care vă vor ajuta să identificați vehiculul, unde se află portul OBD, ce tipuri de chei și telecomenzi sunt disponibile pe piață.

Sfaturi și sugestii: expertiză avansată în domeniul diagnosticării la îndemână: această secțiune oferă sfaturi și sugestii pentru efectuarea tuturor procedurilor de programare într-un mod mai eficient.

Procedură la distanță: Această funcție ilustrează toți pașii de urmat pentru programarea telecomenzii. Toate procedurile au fost testate cu atenție de către AD pentru a obține rezultate exacte. Procedurile sunt bazate pe pictograme intuitive.

Procedură de actualizare ghidată: Smart Pro poate fi actualizat prin Wi-Fi cu proceduri ghidate pas cu pas sau prin computer folosind cablul USB furnizat. Când sunt disponibile actualizări, va apărea o notificare, în timp ce o bifă în coloana de stare identifică modulele care necesită o actualizare.

Arhiva și My Smart Pro: secțiunea My Smart Pro vă ajută verificati token-urile disponibile pe aparat sau in banca de token-uri, planurile UTP active în prezent, datele de expirare și modulele software achiziționate. Arhivele de date personalizate permit accesul facil la cele mai utilizate proceduri de programare pentru diferite modele auto.

Diagnosticele electronice la bord: funcțiile E-OBD vă ajută să citiți și să ștergeți defecțiuni care nu au legătură cu imobilizatorul. Atunci când este detectată o defecțiune, software-ul arată codul de identificare și descrierea acestuia, astfel încât puteți să vă asigurați întotdeauna că, cheia sau telecomanda a fost programată corect.

Management optim al transponderelor:  Smart Pro încorporează funcțiile de identificare, pre-setare și pre-codare a transponderelor pentru un proces mai eficient. Trebuie doar să conectați Smart Aerial la dispozitiv și să urmați instrucțiunile. Sunt acceptate următoarele tipuri de transpondere: Texas®, Texas® Crypto, Texas® 80 bit, Philips® Crypto, Philips® Crypto 2 și Megamos® Crypto.

Complet compatibil cu Smart Aerial pentru pre-setarea și pre-codarea transponderelor.

 

Date tehnice

Alimentare: 120V-230V - 50 / 60Hz, adaptor de alimentare inclus

Baterie: - incorporată 3.65V 5.3Ah baterie reîncărcabilă cu litiu (Li-Ion) Baterie pentru sistem

- baterie înlocuibilă de 14,4V cu (Li-Ion) de 3,2 V, suficient pentru 2 ore de utilizare autonomă , se încarcă prin intermediul vehiculului sau al rețelei

Procesor: ARM® quad core

Memorie: 2 GB RAM

Spațiu de stocare: SSD de 32 GB

Suport vehicul: 12V (mașini) - 24V (camioane)

Ecran: 10.1 ”, 1280 x 800 pixeli, LCD color, panou tactil PCAP

Porturi externe: porturi USB de tip A și B, port și slot Smart Aerial, mufă pentru căști, conector OBD pentru cablu principal, port pentru încărcătorul bateriei

Conectivitate:

Wi-Fi: 802.11 b / g / n (2.4 GHz)

Bluetooth: Conformitate 4.1

Dimensiuni: lățime: 322 mm, adâncime: 203 mm, înălțime: 68 mm

Greutate: 2,9 Kg

Temperatură recomandată: depozitare: de la -20 ° C la 50 ° C, dispozitiv de operare: de la -5 ° C la 40 ° C

Certificări: Smart Pro a fost proiectat și fabricat în conformitate cu standardele europene ale mărcii CE și este certificat CB și RoHS.

 

 

D846799AD

Referinte specifice