Matrix Pro S

Cereti oferta telefonic sau prin email.

Mașina mecanică pentru tăierea de înaltă calitate a cheilor amprentă, laser și tubulare.

Matrix Pro S este o mașina de tăiat chei mecanică de calitate.

Mașina dispune de: bac fix cu patru poziții pentru acomodarea diferitelor tipuri de chei (4 adancimi de prindere), sistem de calibrare electromecanic, schimbare rapidă a frezelor, lumini led cu senzori de proximitate, manete de aluminiu și butoane cu acoperire hipoalergenică.

Caracteristici

Bac fix optimizat pentru o gamă largă de chei: Matrix Pro S dispune de un bac fix ​​cu patru poziții diferite pentru instalarea cu ușurință a unei game largi de chei: chei amprentă (tip Abus®, Bricard®, Cisa®), chei laser (tip HU66 și Mercedes® HU64) și chei tubulare.

Calibrare precisă pentru tăieri de înaltă calitate: mașina este echipată cu palpator cu arc/punct fix (laser) inel de reglare micrometrică pentru o calibrare precisă și rezultate de tăiere de înaltă calitate. Sistemul de calibrare electromecanic oferă un afișaj intuitiv pentru verificarea setării corecte a frezelor înainte de tăiere.

Operațiuni de economisire a timpului: Matrix Pro S este prevăzut cu un sistem de schimbare a frezei / palpatorului cu eliberare rapidă pentru a facilita configurarea mașinii. Frezele și palpatoarele pot fi identificate cu ușurință datorită gulerelor din plastic colorate, respectiv roșu și negru, cu numele litera inscriptionată pe acestea. Această soluție brevetată este o exclusivitate Silca și vă ajută să recunoașteți imediat instrumentul de care aveți nevoie pentru a-l instala.

Ergonomic și confortabil de utilizat: maneta axei Z verticală are un buton care vă permite să coborâți palpatorul / freza. De asemenea, integrează funcțiile de pornire automată a motorului tăietor. Această soluție asigură mai multă siguranță pentru operator și oferă o utilizare mai rapidă și mai eficientă. Butoanele și pârghiile au un design ergonomic și o acoperire hipoalergenică. Bara de rulare vă permite să vă sprijiniți mâna stângă în timp ce deplasați bacul pentru un control mai și mișcări mai fine.

Iluminare led cu senzor de proximitate: luminile led au un senzor de proximitate care pornește și se oprește automat, pentru o iluminare ideală a stației de lucru.

Zone de accesorii practice și performante: tava de accesorii încorporată are 20 de poziții mulate pentru freze și palpatoare și un spațiu larg pentru alte accesorii (adaptoare chei Mercedes, Yale, etc.), astfel încât zona dvs. de lucru va fi îngrijită și perfect organizată. O zonă de scule deasupra mașinii poate ține cheile și alte accesorii în timpul tăierii.

Sigur pentru utilizator: mașina are un scut transparent de siguranță și un comutator de alimentare termico-magnetic.

Date tehnice

Alimentare: 230V - 50 / 60Hz

Motor cu freză: monofazat și turație

Viteza frezei: 6000 rpm (pentru freze din oțel de mare viteză)

Clemă: fixă ​​și detașabilă, cu plăci interschimbabile

Instrumente standard: freză F1 (chei amprentă) și F22 (chei laser) din oțel HSS, Palpatoare T1 (chei amprentă) și T22 (chei laser) Adaptor M pentru cheile Mercedes® tip HU64

Mișcări: pe trei axe cu ghidaj

Transport Bac: axa X: 40 mm, axa Y: 50 mm, verticală axa Z: 30 mm

Dimensiuni: Lățime: 310 mm (400 mm cu spațiu maxim de funcționare a pârghiei), Adâncime: 400 mm, Înălțime: 470 mm

Greutate: 24,6 kg

 

Funcționalitate

  • Cleme de înclinare
  • Sistem de calibrare electromecanic
  • Scut de protecție
  • Freze din HSS (Oțel de mare viteză)
  • Mișcări de transport pe ghidajele cu rulment
  • Compartiment de accesorii 

 

Aplicații

Mașină pentru cheile laser, amprentă, fichet, tubulare.

D851470ZB

Referinte specifice